A lisztet összeforgatjuk a sütőporral. A csokoládét felaprítjuk. A tojásokat szétválasztjuk. A sárgájákat egy nagy tálban habosra keverjük a kristály- és a vaníliás cukorral. A fehérjéket felverjük a sóval kemény habbá, majd óvatosan a cukros sárgájához forgatjuk, aztán a a sütőporos lisztet a masszához forgatjuk kanalanként.
A tészta háromnegyedét sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, aztán rászórjuk a felaprított csokit, majd erre terítjük a maradék tésztát. A piskótát 200 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük. Miközben sül, a sütő ajtaját ne nyissuk ki! Ha elkészült, vegyük ki, majd hagyjuk kihűlni a süteményt. Végül olvasztott csokival díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.