A szilvás-joghurtos piskóta elkészítéséhez a joghurtot egy tálba öntjük, majd hozzáadjuk a tojást, az eritritet és a szőlőmagolajat. Kézi habverővel jól összedolgozzuk, majd fokozatosan hozzáadagoljuk a sütőporral kevert lisztet.
Kisebb, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát, majd a félbevágott és kimagozott szilvával kirakjuk úgy, hogy kissé bele is nyomkodjuk.
Előmelegített, 175 fokos sütőben kb. 35 perc alatt készre sütjük. Ha langyosra hűlt, kockára vágva tálaljuk. Ízlés szerint nyírfaporcukorral megszórhatjuk, de anélkül is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.