A kekszet késes aprítóban ledaráljuk. A tejcsokoládét és a földimogyorót finomra aprítjuk. Tálba tesszük az előkészített alapanyagokat az aromával, a sűrített tejjel és a keményítővel együtt. Az egészet alaposan összedolgozzuk.
Az összegyúrt masszát a hűtőbe tesszük 1-2 órára, hogy kellően megkeményedjen, könnyen formázható legyen, valamint hogy az ízek is összeérjenek.
Pihentetés után a masszát kivesszük a hűtőből, majd kézzel gombócokat formálunk belőle. A felaprított étcsokoládét vízfürdő fölött megolvasztjuk. Egyenként belemártjuk a golyókat, majd meghempergetjük őket a tortadarában. Végül a gombócokat rácsra helyezzük, és hagyjuk, hogy egy kissé megdermedjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.