A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a kakaóport, a lisztet, a sütőport és a sót, majd óvatosan hozzákeverjük a tojáshabot.
Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, a masszát elegyengetjük benne, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük. Ha kész van, lehúzzuk a tepsiről papírral együtt, és még melegen jó szorosan feltekerjük.
A krémhez az étcsokit a rumaromával és 1,2 dl habtejszínnel vízgőz fölött megolvasztjuk. A maradék tejszínt a habfixálóval felverjük, majd hozzáforgatjuk a csokihoz. A piskótatekercset kitekerjük, és kívül-belül megtöltjük a krémmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.