Három evőkanál olajon üvegesre pároljuk az aprított hagymát, majd hozzáadjuk a megmosott rákot, ráreszeljük a fokhagymát, ráöntjük a tejszínt és összeforraljuk. Sóval, borssal, citromlével és az aprított kaporral ízesítjük.
A halat vastagabb szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, olajjal vékonyan bekenjük, majd felforrósított serpenyőben mindkét oldalát 2-2 percig pirítjuk.
A rizst kétszer annyi vízben megfőzzük, sózzuk. A cukkinit és a paprikát megmossuk, apró kockára vágjuk, végül a kifőtt rizshez keverjük. A halat a rákraguval és a rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.