Elkészítés: Először a hal alaplevet készítem el: a hagymát megpirítom az olajon, majd rádobom a halgerincet-halfejet (ez lehet tengeri vagy hazai is, a tengerinél később a sózásnál figyelni kell). Kb. 2 percig pirítom, majd felöntöm vízzel. 20 percig főzöm, majd leszűröm, hagyom kihűlni.
Az olajat a margarinnal felhevítem, majd a liszttel világos rántást készítek, felöntöm a kihűlt alaplével, majd a tejszínnel. Ezt forralom 3 percig, majd a tenger gyümölcseit és a kockára vágott lazacfilével újabb 5 percig főzöm. Vigyázni kell, ne nagy lángon főzzük, mert hamar lekap. Mikor a leves kész, friss kaprot, zellert, frissen őrölt borsot teszünk bele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.