Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Dubarry-csirkemell
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Kínai szezámmagos csirke
Epres blondie
Csupacsokis brownie
Tojásos nokedli fejes salátával
Klasszikus grízgaluska leves
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Zsemlegombóc
Babgulyás
Farsangi szalagos fánk
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Vadas marha
Finomfőzelék
Körömpörkölt csülökkel
Mákos guba
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Mézes-mustáros csirkemell
Húsok, halak

Így filézd és szeleteld a húsokat! Gábor hentes hasznos tippjei

Hogy mire is van szükség a húsfilézéshez? Mindössze 4 dologra: egy jó éles késre, egy jó vágódeszkára, némi elszántságra - és egy pár ragtapaszra. Hogy ez utóbbira ne legyen szükség, lessétek el a fortélyokat Rotyis Gábor hentestől! Húsfilézés a csirkemelltől a hosszúkarajig.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.