Klasszikus stíriai metélt
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Mákos guba
Kijevi csirkemell rizibizivel
Kínai szezámmagos csirke
Epres blondie
Tárkonyos csirkeraguleves
Finomfőzelék
Dödölle - az eredeti recept
Klasszikus kuglóf
Vadas marha
Hagymás rostélyos
Körömpörkölt csülökkel
Babgulyás
Farsangi szalagos fánk
Mézes-mustáros csirkemell
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Tojásos nokedli fejes salátával
Húsok, halak

Így fűszerezd és pácold a húsokat! Gábor hentes tanácsai

gábor hentes darált hús
Mire kell figyelni, ha húst pácolunk? Mi a különbség a száraz és a nedves pác között? Bármilyen kérdésed is van, a Mindmegette új sorozatában Gábor hentes mindenre választ ad - ma a húsok fűszerezéséhez és pácolásához ad elengedhetetlen tanácsokat.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.