Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Párolt lilakáposzta  recept
Párolt lilakáposzta
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Húsvét

A 10 legjobb fasírt húsvétra

Recept a tojásos fasírthoz
A fasírt tökéletes választás, ha a húsvéti menün gondolkodsz: számos alapanyagból, egyszerűen összeállítható, sokféleképpen ízesíthető. Elkészítheted főételnek, de feltétnek is remek, sőt vendégváró falatként is megállja a helyét. Íme, a mi kedvenc fasírtreceptjeink!

A fasírt sokszínűségének egyik alapja a hús. A legtöbb magyar háztartásban darált sertéshúsból, combból vagy lapockából készül, ám ezt az alapot érdemes variálni. Nem feltétlenül kell elvetni a sertéshúst, csak célszerű keverni más húsokkal is, hogy teltebb, gazdagabb ízt kapjunk. A húsok megválasztásánál fontos szempont a hús zsírtartalma. A szárazabb típusú húsok mellé érdemes zsírosabb partnereket választani vagy darált, esetleg apróra vágott zsírszalonnával keverni a masszát.

És mivel ízesíthetjük a fasírtot? A klasszikus pirospaprika, frissen őrölt fekete bors mellett bátran választhatunk más fűszereket is: zöldfűszereket, mint a kakukkfű, a petrezselyem, a menta (főleg a bárányhúsos fasírt esetében), a majoránna vagy épp a borsikafű, de a paradicsomos ételek mellé készített húsgolyókat nyugodtan fűszerezhetjük egy kevés fahéjjal is.

Mutatjuk a mi kedvenceinket!

KLASSZIKUS FASÍRT>>>

SPENÓTOS-FETÁS EGYBEN SÜLT FASÍRT>>>


BACONBE GÖNGYÖLT SAJTOS FASÍRTGOLYÓ>>>

STEFÁNIA-SZELET BACONBE TEKERVE, RETEKSALÁTÁVAL>>>

KÖNNYŰ PULYKAFASÍRT>>>

KLASSZIKUS STEFÁNIA-VAGDALT>>>

FASÍRTGOLYÓ FŐTT TOJÁSSAL>>>

TOJÁSOS FASÍRT TÉSZTAKÖNTÖSBEN>>>

CUKKINIS-GOMBÁS FASÍRT>>>

STEFÁNIA-VAGDALT A HÚSVÉTI HIDEGTÁLRA>>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.