Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) recept
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Húsvét

A 10 legjobb fasírt húsvétra

Recept a tojásos fasírthoz
A fasírt tökéletes választás, ha a húsvéti menün gondolkodsz: számos alapanyagból, egyszerűen összeállítható, sokféleképpen ízesíthető. Elkészítheted főételnek, de feltétnek is remek, sőt vendégváró falatként is megállja a helyét. Íme, a mi kedvenc fasírtreceptjeink!

A fasírt sokszínűségének egyik alapja a hús. A legtöbb magyar háztartásban darált sertéshúsból, combból vagy lapockából készül, ám ezt az alapot érdemes variálni. Nem feltétlenül kell elvetni a sertéshúst, csak célszerű keverni más húsokkal is, hogy teltebb, gazdagabb ízt kapjunk. A húsok megválasztásánál fontos szempont a hús zsírtartalma. A szárazabb típusú húsok mellé érdemes zsírosabb partnereket választani vagy darált, esetleg apróra vágott zsírszalonnával keverni a masszát.

És mivel ízesíthetjük a fasírtot? A klasszikus pirospaprika, frissen őrölt fekete bors mellett bátran választhatunk más fűszereket is: zöldfűszereket, mint a kakukkfű, a petrezselyem, a menta (főleg a bárányhúsos fasírt esetében), a majoránna vagy épp a borsikafű, de a paradicsomos ételek mellé készített húsgolyókat nyugodtan fűszerezhetjük egy kevés fahéjjal is.

Mutatjuk a mi kedvenceinket!

KLASSZIKUS FASÍRT>>>

SPENÓTOS-FETÁS EGYBEN SÜLT FASÍRT>>>


BACONBE GÖNGYÖLT SAJTOS FASÍRTGOLYÓ>>>

STEFÁNIA-SZELET BACONBE TEKERVE, RETEKSALÁTÁVAL>>>

KÖNNYŰ PULYKAFASÍRT>>>

KLASSZIKUS STEFÁNIA-VAGDALT>>>

FASÍRTGOLYÓ FŐTT TOJÁSSAL>>>

TOJÁSOS FASÍRT TÉSZTAKÖNTÖSBEN>>>

CUKKINIS-GOMBÁS FASÍRT>>>

STEFÁNIA-VAGDALT A HÚSVÉTI HIDEGTÁLRA>>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.