Így készül házilag: húsvéti tormakrém pillanatok alatt

Pofonegyszerű és pillanatok alatt el is készül ez a házi tormakrém, amelynek hozzávalóit és lépéseit nutritionist_bori, azaz Nagy Borbála táplálkozási szakértő mutatta meg Instagram-oldalán.
Csípőssége miatt sokan kerülik a tormát, pedig számos jótékony hatása van a szervezetre.
Érdemes tehát minél gyakrabban fogyasztanunk, és a húsvéti időszak remek alkalom, hogy elkezdjük beiktatni az étrendünkbe. A krémes torma jól illik a főtt tojáshoz, a sonkához és a kalácshoz egyaránt. Íme, az elkészítése.
Hozzávalók:
Elkészítése:
A házi keverékünk a hűtőben néhány hétig eláll, de úgysem marad belőle addig.
Borítókép: Shutterstock
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.