A munka természetesen attól is függ, hogy mennyire tapasztalt emberek dolgoznak a disznón, és azokon is, akik a szakemberek kezei alá dolgoznak. A Mindmegette Húsiskola különkiadásában Mészáros Balázs bemutatja a malac részeit, és egy istenien finom sütnivaló kolbászt is elkészít. Mindez persze csak a jéghegy csúcsa, hiszen ezzel még nincs vége a disznóságoknak! Lesz itt abált szalonna, májas hurka, sőt a hamisítatlan disznótoros világát is elétek tárja a séf a következő részekben. Ne maradjatok le, csatlakozzatok ti is a Mindmegette Húsiskolájához!
Ajánljuk még:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.