Az ünnepi menü tervezésekor fontos a megfelelő köret kiválasztása. A legfontosabb, hogy passzoljon a főételhez, de persze az is jó, ha előre el tudjuk készíteni és ehhez még látványos is. Örök favorit a burgonya, amit számos formában elkészíthetünk, attól függően, hogy milyen húshoz kínáljuk. Szárazabb húsok mellé jöhet a krumplipüré, a krokett vagy a hercegnő burgonya. Ezek akár már előző nap is elkészíthetők, csak melegíteni, felturbózni illetve sütni kell tálalás előtt. Még finomabb az édesburgonya, ami különösen jó választás, ha igazán egészséges és tápláló köretet szeretnék enni.
A burgonya mellett a zöldségköret is tökéletes választás. A gyökérzöldségek minden hússal jól párosíthatók, gyorsan és egyszerűen megsüthetők serpenyőben vagy sütőben.
Jó tanács: válasszunk olyan hozzávalókat, amelyek elkészítési ideje nagyjából azonos, így biztosan egyszerre fő és sül meg minden.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.