Klasszikus grízgaluska leves
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Zsemlegombóc
Mézes-mustáros csirkemell
Dubarry-csirkemell
Krémes spenótfőzelék
Rakott zöldbab darált hússal
Kijevi csirkemell rizibizivel
Mákos guba
Vadas marha
Dödölle - az eredeti recept
Tojásos nokedli fejes salátával
Csupacsokis brownie
Finomfőzelék
Epres blondie
Farsangi szalagos fánk
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Babgulyás
A karácsonyi menü csúcspontja, kétségkívül, a sült hús. Ez mind házban más és más: van, ahol bárányt készítenek, van ahol kacsa, pulyka vagy csirke kerül az asztalra, van ahol marha, és van, ahol vad. Ha már megvan az alapanyag, de még nem tudod, hogyan süsd meg, ezekkel a receptekkel garantált, hogy nem okozol csalódást!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.