A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Puncstorta  recept
Puncstorta
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen recept
Birsalmasajt tartósítószer-mentesen
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Avokádókrém recept
Avokádókrém
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Mákos guba  recept
Mákos guba
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora.

HETI MENÜ – 2014 ÁPRILIS 21 - 27.
Reggeli: Saláta húsvét után - pirítóson
Előétel: Locsoló-váró hímes tojás, kevés alkoholtartalmú itallal
Locsolóknak: Hidegtál gazdagon húsvét hétfőre
Főétel: Húsvéti sonkabomba
Desszert: Narancsos húsvéti répatorta
Vacsora: Zsemlében sült sonka laza fehérboros fröccsel
Vegetáriánus ajánlat: Brokkoli töltött tojással és sajtmártással

Előétel: Feltámasztó bolgár uborkaleves (húsvét után ránk fér!)
Főétel: Bolgár édeskáposztás hús
Desszert: Bánica (bolgár rétes)
Vegetáriánus ajánlat: Padlizsánpüré dióval - hidegen

Előétel: Céklaleves gerslis húsgombóccal
Főétel: Sonkás tészta sütve
Desszert: Banán
Vegetáriánus ajánlat: Tepsis karfiol

Előétel: Zöldborsóleves tavasziasan
Főétel: Tejfölös zöldbabfőzelék füstölt tarjával
Desszert: Bögrés mákos
Vegetáriánus ajánlat: Savanykás zöldbabfőzelék

Előétel: Hegyaljai tarkabableves
Főétel: Húsos palacsinta gombás szósszal
Desszert: Cseresznyebefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Babos palacsinta sajtmártással

Reggeli: Burgonyás-kolbászos omlett paradicsomlével
Előétel: Aszaltszilva-krémleves fahéjas zsemlekockákkal
Főétel: Borjúpaprikás, ahogy Ernő készíti vajas galuskával, káposztasaláta
Desszert: Mézes-mandulás lepény egy pohár desszertborral
Vacsora: Tepertős pogácsa laza fröccsel egy kártyaparti közepén
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges gyros

Reggeli: Tócsni vagy lepcsánka citromos teával
Előétel: Csontleves (karaj- vagy tarjacsontból) sok zöldséggel, cérnametélttel
Főétel: Babos pörkölt pulykahúsból
Desszert: Csokoládépudingos csiga
Vacsora: Kaviáros tojás fehérkenyérrel, pohár borral
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt nyárson


HETI MENÜ – 2014 ÁPRILIS 14 - 20.
Előétel: Egyszerű zöldségleves
Főétel: Velővel töltött rántott gomba párolt rizzsel, tartármártással
Desszert: Banán-alma turmix
Vegetáriánus ajánlat: Juhtúróval töltött rántott gomba, zöldsalátával

Előétel: Tejszínes medvehagyma krémleves
Főétel: Villányi pincepörkölt
Desszert: Baranyai rétes
Vegetáriánus ajánlat: Mecseki medvehagymás tészta

Előétel: Karfiolos leves
Főétel: Petrezselymes-újhagymás csirkemell burgonyapürével, paradicsomsaláta
Desszert: Körtekompót
Vegetáriánus ajánlat: Indiai fokhagymás tofu zöldséges rizzsel

Előétel: Vaníliás almaleves
Főétel: Spenótfőzelék fokhagymásan bundás zsömlével
Desszert: Túrós pite
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos túrógombóc tejfölösen

Előétel: Fokhagymaleves gazdagon
Főétel: Krumplis tészta savanyított almapaprikával
Desszert: Kivi
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-krumplis tészta tejföllel

Reggeli: Húsvétváró
Előétel: Bárányleves
Főétel: Húsvéti töltött dagadó
Desszert: Húsvéti torta tojáslikőrrel és rebarbarával
Vacsora: Főtt sonka, főtt tojás, majonézes torma, sárgatúró és húsvéti foszlós kalács sonkához
Vegetáriánus ajánlat: Töltött tojás sokféle salátával

Reggeli: Kuglóf kakaóval
Előétel: Húsvéti sonkaleves
Főétel: Rozmaringos-narancsos bárányborda burgonyakrokettel tálalva
Desszert: Nyuszi muffin
Vacsora: Kalácsban sült sonka
Vegetáriánus ajánlat: Töltött sajttekercs


HETI MENÜ – 2014. ÁPRILIS 07 - 13.
Előétel: Zellerkrémleves pirított mandulával
Főétel: Resztelt máj zöldségekkel
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos tekert muffin salátával

Előétel: Gazdag zöldségleves
Főétel: Rakott kel pulykahússal
Desszert: Házi túró rudi
Vegetáriánus ajánlat: Kelkáposztafőzelék kakukkfüves csicsókalepénnyel

Előétel: Kaporleves
Főétel: Zöldborsós aprópecsenye párolt rizzsel
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Burgonyás brokkolisaláta

Előétel: Vegyes zöldségkrémleves
Főétel: Csirkés rizottó
Desszert: Csokipuding
Vegetáriánus ajánlat: Céklás rizottó

Előétel: Alföldi gombócleves
Főétel: Mákos vagy diós tészta
Desszert: Őszibarack befőtt
Vegetáriánus ajánlat: Vargányás gombócok sajtmártással vagy reszelt sajttal, tejföllel

Reggeli: Tojáskrém pirítóssal, gyümölcslével
Előétel: Csirke becsinált-leves
Főétel: Alföldi batyu gombás rizzsel, zöldsalátával
Desszert: Sacher-torta
Vacsora: Lazac görögös jellegű salátával
Vegetáriánus ajánlat: Borban érlelt zellerszeletek bundában

Reggeli: Aszpikos sonkatekercs franciasalátával
Előétel: Brokkolikrémleves sajtos kiflivel
Főétel: Vadas, ahogy Nani készíti zsemlegombóccal
Desszert: Mákos krémes
Vacsora: Fokhagymás sajtkrém pirítóssal
Vegetáriánus ajánlat: Vörösboros hamis vadas mártás zsemlegombóccal


HETI MENÜ – 2014. MÁRCIUS 31 - ÁPRILIS 06.
Előétel: Melengető lebbencsleves
Főétel: Ananászos-tejszínes pulyka rizzsel
Desszert: Isler
Vegetáriánus ajánlat: Céklasaláta camembert sajttal

Előétel: Mexikói fűszeres leves tortillával
Főétel: Fasírtgolyók mexikói tésztával
Desszert: Mexikói csokis-fahéjas süti
Vegetáriánus ajánlat: Vega chilis bab

Előétel: Kakukkfüves zöldségleves
Főétel: Fasírt sajtmártással, párolt rizzsel
Desszert: Túrós-barackos-narancskrémes süti
Vegetáriánus ajánlat: Diós fasírt

Előétel: Karalábé-krémleves sonkával
Főétel: Kolbászos zöldbabfőzelék
Desszert: Kivi
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös zöldbabfőzelék

Előétel: Tejfölös sóskaleves
Főétel: Spagetti konyhafőnök módra
Desszert: Csokoládés banán
Vegetáriánus ajánlat: Csőben sült sajtos makaróni

Reggeli: Lágytojás vajaskenyérrel, gyümölcslével
Előétel: Tárkonyos-almás csirkeleves
Főétel: Kacsamell naranccsal, almával, gyömbérrel és mézzel, gombás-kukoricás párolt rizzsel tálalva
Desszert: Rákóczi túrós
Vacsora: Kétsajtos korongok pohár rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Palacsintás tavaszi tojásos tekercs

Reggeli: Főtt kolbász mustárral, citromos teával
Előétel: Zöldborsóleves
Főétel: Borzas karajszelet friss salátával
Desszert: Bécsi almás rétes
Vacsora: Gyors rucolasaláta tökmagolajos vinaigrette-tel

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.