HETI MENÜ – 2014 ÁPRILIS 21 - 27.
Reggeli: Saláta húsvét után - pirítóson
Előétel: Locsoló-váró hímes tojás, kevés alkoholtartalmú itallal
Locsolóknak: Hidegtál gazdagon húsvét hétfőre
Főétel: Húsvéti sonkabomba
Desszert: Narancsos húsvéti répatorta
Vacsora: Zsemlében sült sonka laza fehérboros fröccsel
Vegetáriánus ajánlat: Brokkoli töltött tojással és sajtmártással
Előétel: Feltámasztó bolgár uborkaleves (húsvét után ránk fér!)
Főétel: Bolgár édeskáposztás hús
Desszert: Bánica (bolgár rétes)
Vegetáriánus ajánlat: Padlizsánpüré dióval - hidegen
Előétel: Céklaleves gerslis húsgombóccal
Főétel: Sonkás tészta sütve
Desszert: Banán
Vegetáriánus ajánlat: Tepsis karfiol
Előétel: Zöldborsóleves tavasziasan
Főétel: Tejfölös zöldbabfőzelék füstölt tarjával
Desszert: Bögrés mákos
Vegetáriánus ajánlat: Savanykás zöldbabfőzelék
Előétel: Hegyaljai tarkabableves
Főétel: Húsos palacsinta gombás szósszal
Desszert: Cseresznyebefőtt
Vegetáriánus ajánlat: Babos palacsinta sajtmártással
Reggeli: Burgonyás-kolbászos omlett paradicsomlével
Előétel: Aszaltszilva-krémleves fahéjas zsemlekockákkal
Főétel: Borjúpaprikás, ahogy Ernő készíti vajas galuskával, káposztasaláta
Desszert: Mézes-mandulás lepény egy pohár desszertborral
Vacsora: Tepertős pogácsa laza fröccsel egy kártyaparti közepén
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges gyros
Reggeli: Tócsni vagy lepcsánka citromos teával
Előétel: Csontleves (karaj- vagy tarjacsontból) sok zöldséggel, cérnametélttel
Főétel: Babos pörkölt pulykahúsból
Desszert: Csokoládépudingos csiga
Vacsora: Kaviáros tojás fehérkenyérrel, pohár borral
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt nyárson
HETI MENÜ – 2014 ÁPRILIS 14 - 20.
Előétel: Egyszerű zöldségleves
Főétel: Velővel töltött rántott gomba párolt rizzsel, tartármártással
Desszert: Banán-alma turmix
Vegetáriánus ajánlat: Juhtúróval töltött rántott gomba, zöldsalátával
Előétel: Tejszínes medvehagyma krémleves
Főétel: Villányi pincepörkölt
Desszert: Baranyai rétes
Vegetáriánus ajánlat: Mecseki medvehagymás tészta
Előétel: Karfiolos leves
Főétel: Petrezselymes-újhagymás csirkemell burgonyapürével, paradicsomsaláta
Desszert: Körtekompót
Vegetáriánus ajánlat: Indiai fokhagymás tofu zöldséges rizzsel
Előétel: Vaníliás almaleves
Főétel: Spenótfőzelék fokhagymásan bundás zsömlével
Desszert: Túrós pite
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos túrógombóc tejfölösen
Előétel: Fokhagymaleves gazdagon
Főétel: Krumplis tészta savanyított almapaprikával
Desszert: Kivi
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-krumplis tészta tejföllel
Reggeli: Húsvétváró
Előétel: Bárányleves
Főétel: Húsvéti töltött dagadó
Desszert: Húsvéti torta tojáslikőrrel és rebarbarával
Vacsora: Főtt sonka, főtt tojás, majonézes torma, sárgatúró és húsvéti foszlós kalács sonkához
Vegetáriánus ajánlat: Töltött tojás sokféle salátával
Reggeli: Kuglóf kakaóval
Előétel: Húsvéti sonkaleves
Főétel: Rozmaringos-narancsos bárányborda burgonyakrokettel tálalva
Desszert: Nyuszi muffin
Vacsora: Kalácsban sült sonka
Vegetáriánus ajánlat: Töltött sajttekercs
HETI MENÜ – 2014. ÁPRILIS 07 - 13.
Előétel: Zellerkrémleves pirított mandulával
Főétel: Resztelt máj zöldségekkel
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Sajtos tekert muffin salátával
Előétel: Gazdag zöldségleves
Főétel: Rakott kel pulykahússal
Desszert: Házi túró rudi
Vegetáriánus ajánlat: Kelkáposztafőzelék kakukkfüves csicsókalepénnyel
Előétel: Kaporleves
Főétel: Zöldborsós aprópecsenye párolt rizzsel
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Burgonyás brokkolisaláta
Előétel: Vegyes zöldségkrémleves
Főétel: Csirkés rizottó
Desszert: Csokipuding
Vegetáriánus ajánlat: Céklás rizottó
Előétel: Alföldi gombócleves
Főétel: Mákos vagy diós tészta
Desszert: Őszibarack befőtt
Vegetáriánus ajánlat: Vargányás gombócok sajtmártással vagy reszelt sajttal, tejföllel
Reggeli: Tojáskrém pirítóssal, gyümölcslével
Előétel: Csirke becsinált-leves
Főétel: Alföldi batyu gombás rizzsel, zöldsalátával
Desszert: Sacher-torta
Vacsora: Lazac görögös jellegű salátával
Vegetáriánus ajánlat: Borban érlelt zellerszeletek bundában
Reggeli: Aszpikos sonkatekercs franciasalátával
Előétel: Brokkolikrémleves sajtos kiflivel
Főétel: Vadas, ahogy Nani készíti zsemlegombóccal
Desszert: Mákos krémes
Vacsora: Fokhagymás sajtkrém pirítóssal
Vegetáriánus ajánlat: Vörösboros hamis vadas mártás zsemlegombóccal
HETI MENÜ – 2014. MÁRCIUS 31 - ÁPRILIS 06.
Előétel: Melengető lebbencsleves
Főétel: Ananászos-tejszínes pulyka rizzsel
Desszert: Isler
Vegetáriánus ajánlat: Céklasaláta camembert sajttal
Előétel: Mexikói fűszeres leves tortillával
Főétel: Fasírtgolyók mexikói tésztával
Desszert: Mexikói csokis-fahéjas süti
Vegetáriánus ajánlat: Vega chilis bab
Előétel: Kakukkfüves zöldségleves
Főétel: Fasírt sajtmártással, párolt rizzsel
Desszert: Túrós-barackos-narancskrémes süti
Vegetáriánus ajánlat: Diós fasírt
Előétel: Karalábé-krémleves sonkával
Főétel: Kolbászos zöldbabfőzelék
Desszert: Kivi
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös zöldbabfőzelék
Előétel: Tejfölös sóskaleves
Főétel: Spagetti konyhafőnök módra
Desszert: Csokoládés banán
Vegetáriánus ajánlat: Csőben sült sajtos makaróni
Reggeli: Lágytojás vajaskenyérrel, gyümölcslével
Előétel: Tárkonyos-almás csirkeleves
Főétel: Kacsamell naranccsal, almával, gyömbérrel és mézzel, gombás-kukoricás párolt rizzsel tálalva
Desszert: Rákóczi túrós
Vacsora: Kétsajtos korongok pohár rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Palacsintás tavaszi tojásos tekercs
Reggeli: Főtt kolbász mustárral, citromos teával
Előétel: Zöldborsóleves
Főétel: Borzas karajszelet friss salátával
Desszert: Bécsi almás rétes
Vacsora: Gyors rucolasaláta tökmagolajos vinaigrette-tel
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.