Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora.

HETI MENÜ – 2014 NOVEMBER 24-30.
Előétel: Húsos lebbencsleves
Főétel: Sajtos sertéskaraj burgonyával és vegyes salátával
Desszert: Almás-habos mákos guba
Vegetáriánus ajánlat: Kakukkfüves rakott zöldségek

Előétel: Wonton leves
Főétel: Csirkemell szezámos-mézes bundában, tojásos rizzsel
Desszert: Kínai sült édes dió
Vegetáriánus ajánlat: Tavaszi tekercsek kínai mártással

Előétel: Erdei gyümölcsleves
Főétel: Vörösboros-cukkinis gombapaprikás
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsós gombapörkölt

Előétel: Mediterrán paradicsomleves sajttal és krutonnal
Főétel: Tejfölös-kapros tökfőzelék pörkölttel
Desszert: Túrós-pudingos süti piskótatallérral
Vegetáriánus ajánlat: Kapros tökfőzelék ajvárral

Előétel: Sárgaborsókrémleves füstölt hússal
Főétel: Csőben sült sonkás penne
Desszert: Rizsfelfújt (rizskoch)
Vegetáriánus ajánlat: Sütőtökös ravioli

Reggeli: Ínyenc ciabatta melegszendvics baconnel, tea
Előétel: Füstölt sonkás zöldbableves
Főétel: Rakott krumpli gazdagon
Desszert: Békebeli almás pite
Vacsora: Sajtos fasírtgolyók franciasalátával, pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Zöldségekkel rakott krumpli

Reggeli: Velős-gombás omlett gyümölcsteával
Előétel: Zalai szárnyasleves
Főétel: Toroskáposzta sok tejföllel és friss kenyérrel tálalva
Desszert: Sacher kocka
Vacsora: Tésztasaláta sonkával, almával és zellerrel, rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Székelykáposzta tofuval


HETI MENÜ – 2014 NOVEMBER 17-23.
Előétel: Tejszínes-tárkonyos zöldségleves
Főétel: Milánói rizottó
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Sütőtökös rizottó

Előétel: Káposztaleves füstölt kolbásszal
Főétel: Aszalt szilvás húsos káposzta
Desszert: Káposztás-sajtos pogácsa
Vegetáriánus ajánlat: Baby káposztás palacsintája

Előétel: Currys-citromos lencseleves
Főétel: Tejszínes-gombás pulyka galuskával
Desszert: Mandarin
Vegetáriánus ajánlat: Sajttal sült gombás galuska

Előétel: Kolbászleves bevert tojással
Főétel: Rizses-halas egytál
Desszert: Császármorzsa körtével
Vegetáriánus ajánlat: Dödöle sóskamártással

Előétel: Zöldspárgás cukkinikrémleves reszelt sajttal
Főétel: Húsos canelloni
Desszert: Szőlő
Vegetáriánus ajánlat: Túrós canelloni

Reggeli: Almás-sajtos melegszendvics, gyümölcstea
Előétel: Csülkös bableves
Főétel: A levesben főtt csülök mustárral, tormával, friss kenyérrel
Desszert: Tiramisu
Vacsora: Sajtkrémmel töltött paradicsom rozskenyérrel, pohár fehérborral
Vegetáriánus ajánlat: Rántott gombafejek sült burgonyával, tartármártás

Reggeli: Lapcsánka, macok, tócsni citromos vagy boros teával
Előétel: Gombakrémleves gazdagon
Főétel: Csirkemellgombóc füstöltsajtos mártással, mazsolás rizzsel körítve
Desszert: Rakott palacsinta
Vacsora: Sült apróhal birsalmás aioli mártogatóssal száraz fehérbort kínálok mellé
Vegetáriánus ajánlat: Mazsolás rizs gőzölt aprórépával és zellerchipsszel

HETI MENÜ – 2014. NOVEMBER 10 - 16.
Előétel: Gyors négyhagymás sajtleves
Főétel: Lecsós pulykamell tarhonyával
Desszert: Narancs
Vegetáriánus ajánlat: Tökmagos-almás saláta

Előétel: Babos minestrone
Főétel: Hússal töltött canelloni
Desszert: Gyümölcsös tiramisu
Vegetáriánus ajánlat: Lencsés-spenótos lasagne

Előétel: Joghurtos céklaleves
Főétel: Resztelt máj sós burgonyával, csemege uborka
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös karfiol burgonyapürével

Előétel: Csülkös krumplileves
Főétel: Csirkével töltött padlizsán
Desszert: Csíkos szelet sütés nélkül
Vegetáriánus ajánlat: Diókrémmel töltött padlizsántekercsek

Előétel: Sóskaleves buggyantott tojással
Főétel: Pizza mindenki kedvére
Desszert: Gyümölcssaláta
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-sajtkrémes pizza

Reggeli: Almás-sajtos melegszendvics teával
Előétel: Húsos-tejfölös zöldbableves
Főétel: Gyömbéres csirkemellcsíkok lilahagymás burgonyapürével
Desszert: Túró Rudi-muffin
Vacsora: Vendégváró krumplisaláta laza fröccsel
Vegetáriánus ajánlat: Cajun fűszeres krumpliegytál

Reggeli: Lágytojás friss zsemlével, citromos tea
Előétel: Snidlinges sajtleves
Főétel: Báránycomb zöldbabpürével és narancsos tormamártással
Desszert: Csokirolád
Vacsora: Kenyéren pirított falatok, pohár sör mehet mellé
Vegetáriánus ajánlat: Zöldfűszeres saláta tökmagbundás camembert-rel

HETI MENÜ – 2014 NOVEMBER 3 - 9.
Előétel: Zöldségkrémleves pirított zsemlekockákkal
Főétel: Sült csirke őszi gyümölcságyon
Desszert: Szőlő
Vegetáriánus ajánlat: Barátfüle vagy lekváros derelye krumplis tésztából

Előétel: Gazdag leves gerslivel
Főétel: Gerslis rizottó füstölt libamellel
Desszert: Fűszeres gersli dióval
Vegetáriánus ajánlat: Árpagyöngy saláta

Előétel: Sárgarépakrémleves
Főétel: Zöldborsós sertéstokány
Desszert: Mandarin
Vegetáriánus ajánlat: Zelleres krumpligombóc

Előétel: Tyúkhúsleves farháttal
Főétel: Zöldborsófőzelék grillkolbásszal
Desszert: Apró sajtos pogácsa
Vegetáriánus ajánlat: Berber zöldségfazék

Előétel: Kertifűleves húsgombócokkal
Főétel: Vargányás-csirkés tészta
Desszert: Almakompót gyömbérrel és mézzel
Vegetáriánus ajánlat: Gombaszószban sült kelbimbós tészta

Reggeli: Baconben sült melegszendvicstekercs
Előétel: Paradicsom-krémleves
Főétel: Erdélyi fatányéros
Desszert: Linzi torta
Vacsora: Spenótos palacsinta kéksajttal töltve, pohár rozéval
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt kukoricás rizzsel, tartármártással

Reggeli: Sonkasaláta, császárzsemle
Előétel: Narancsos libaleves libatepertős maceszgombóccal
Főétel: Birsalmás káposzta füstölt oldalassal
Desszert: Apró fatörzsszeletek csokoládés zúzmaraköntösben
Vacsora: Szardíniás saláta
Vegetáriánus ajánlat: Burgonyás tésztatekercs tojásos zöldségekkel

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.