HETI MENÜ – 2014 NOVEMBER 24-30.
Előétel: Húsos lebbencsleves
Főétel: Sajtos sertéskaraj burgonyával és vegyes salátával
Desszert: Almás-habos mákos guba
Vegetáriánus ajánlat: Kakukkfüves rakott zöldségek
Előétel: Wonton leves
Főétel: Csirkemell szezámos-mézes bundában, tojásos rizzsel
Desszert: Kínai sült édes dió
Vegetáriánus ajánlat: Tavaszi tekercsek kínai mártással
Előétel: Erdei gyümölcsleves
Főétel: Vörösboros-cukkinis gombapaprikás
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsós gombapörkölt
Előétel: Mediterrán paradicsomleves sajttal és krutonnal
Főétel: Tejfölös-kapros tökfőzelék pörkölttel
Desszert: Túrós-pudingos süti piskótatallérral
Vegetáriánus ajánlat: Kapros tökfőzelék ajvárral
Előétel: Sárgaborsókrémleves füstölt hússal
Főétel: Csőben sült sonkás penne
Desszert: Rizsfelfújt (rizskoch)
Vegetáriánus ajánlat: Sütőtökös ravioli
Reggeli: Ínyenc ciabatta melegszendvics baconnel, tea
Előétel: Füstölt sonkás zöldbableves
Főétel: Rakott krumpli gazdagon
Desszert: Békebeli almás pite
Vacsora: Sajtos fasírtgolyók franciasalátával, pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Zöldségekkel rakott krumpli
Reggeli: Velős-gombás omlett gyümölcsteával
Előétel: Zalai szárnyasleves
Főétel: Toroskáposzta sok tejföllel és friss kenyérrel tálalva
Desszert: Sacher kocka
Vacsora: Tésztasaláta sonkával, almával és zellerrel, rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Székelykáposzta tofuval
HETI MENÜ – 2014 NOVEMBER 17-23.
Előétel: Tejszínes-tárkonyos zöldségleves
Főétel: Milánói rizottó
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Sütőtökös rizottó
Előétel: Káposztaleves füstölt kolbásszal
Főétel: Aszalt szilvás húsos káposzta
Desszert: Káposztás-sajtos pogácsa
Vegetáriánus ajánlat: Baby káposztás palacsintája
Előétel: Currys-citromos lencseleves
Főétel: Tejszínes-gombás pulyka galuskával
Desszert: Mandarin
Vegetáriánus ajánlat: Sajttal sült gombás galuska
Előétel: Kolbászleves bevert tojással
Főétel: Rizses-halas egytál
Desszert: Császármorzsa körtével
Vegetáriánus ajánlat: Dödöle sóskamártással
Előétel: Zöldspárgás cukkinikrémleves reszelt sajttal
Főétel: Húsos canelloni
Desszert: Szőlő
Vegetáriánus ajánlat: Túrós canelloni
Reggeli: Almás-sajtos melegszendvics, gyümölcstea
Előétel: Csülkös bableves
Főétel: A levesben főtt csülök mustárral, tormával, friss kenyérrel
Desszert: Tiramisu
Vacsora: Sajtkrémmel töltött paradicsom rozskenyérrel, pohár fehérborral
Vegetáriánus ajánlat: Rántott gombafejek sült burgonyával, tartármártás
Reggeli: Lapcsánka, macok, tócsni citromos vagy boros teával
Előétel: Gombakrémleves gazdagon
Főétel: Csirkemellgombóc füstöltsajtos mártással, mazsolás rizzsel körítve
Desszert: Rakott palacsinta
Vacsora: Sült apróhal birsalmás aioli mártogatóssal száraz fehérbort kínálok mellé
Vegetáriánus ajánlat: Mazsolás rizs gőzölt aprórépával és zellerchipsszel
HETI MENÜ – 2014. NOVEMBER 10 - 16.
Előétel: Gyors négyhagymás sajtleves
Főétel: Lecsós pulykamell tarhonyával
Desszert: Narancs
Vegetáriánus ajánlat: Tökmagos-almás saláta
Előétel: Babos minestrone
Főétel: Hússal töltött canelloni
Desszert: Gyümölcsös tiramisu
Vegetáriánus ajánlat: Lencsés-spenótos lasagne
Előétel: Joghurtos céklaleves
Főétel: Resztelt máj sós burgonyával, csemege uborka
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös karfiol burgonyapürével
Előétel: Csülkös krumplileves
Főétel: Csirkével töltött padlizsán
Desszert: Csíkos szelet sütés nélkül
Vegetáriánus ajánlat: Diókrémmel töltött padlizsántekercsek
Előétel: Sóskaleves buggyantott tojással
Főétel: Pizza mindenki kedvére
Desszert: Gyümölcssaláta
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-sajtkrémes pizza
Reggeli: Almás-sajtos melegszendvics teával
Előétel: Húsos-tejfölös zöldbableves
Főétel: Gyömbéres csirkemellcsíkok lilahagymás burgonyapürével
Desszert: Túró Rudi-muffin
Vacsora: Vendégváró krumplisaláta laza fröccsel
Vegetáriánus ajánlat: Cajun fűszeres krumpliegytál
Reggeli: Lágytojás friss zsemlével, citromos tea
Előétel: Snidlinges sajtleves
Főétel: Báránycomb zöldbabpürével és narancsos tormamártással
Desszert: Csokirolád
Vacsora: Kenyéren pirított falatok, pohár sör mehet mellé
Vegetáriánus ajánlat: Zöldfűszeres saláta tökmagbundás camembert-rel
HETI MENÜ – 2014 NOVEMBER 3 - 9.
Előétel: Zöldségkrémleves pirított zsemlekockákkal
Főétel: Sült csirke őszi gyümölcságyon
Desszert: Szőlő
Vegetáriánus ajánlat: Barátfüle vagy lekváros derelye krumplis tésztából
Előétel: Gazdag leves gerslivel
Főétel: Gerslis rizottó füstölt libamellel
Desszert: Fűszeres gersli dióval
Vegetáriánus ajánlat: Árpagyöngy saláta
Előétel: Sárgarépakrémleves
Főétel: Zöldborsós sertéstokány
Desszert: Mandarin
Vegetáriánus ajánlat: Zelleres krumpligombóc
Előétel: Tyúkhúsleves farháttal
Főétel: Zöldborsófőzelék grillkolbásszal
Desszert: Apró sajtos pogácsa
Vegetáriánus ajánlat: Berber zöldségfazék
Előétel: Kertifűleves húsgombócokkal
Főétel: Vargányás-csirkés tészta
Desszert: Almakompót gyömbérrel és mézzel
Vegetáriánus ajánlat: Gombaszószban sült kelbimbós tészta
Reggeli: Baconben sült melegszendvicstekercs
Előétel: Paradicsom-krémleves
Főétel: Erdélyi fatányéros
Desszert: Linzi torta
Vacsora: Spenótos palacsinta kéksajttal töltve, pohár rozéval
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt kukoricás rizzsel, tartármártással
Reggeli: Sonkasaláta, császárzsemle
Előétel: Narancsos libaleves libatepertős maceszgombóccal
Főétel: Birsalmás káposzta füstölt oldalassal
Desszert: Apró fatörzsszeletek csokoládés zúzmaraköntösben
Vacsora: Szardíniás saláta
Vegetáriánus ajánlat: Burgonyás tésztatekercs tojásos zöldségekkel
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.