Mákos guba
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Rakott zöldbab darált hússal
Klasszikus grízgaluska leves
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Epres blondie
Kapros tökfőzelék virslivel
Dödölle - az eredeti recept
Klasszikus stíriai metélt
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Káposztás tészta egyszerűen
Tojásos nokedli fejes salátával
Vadas marha
Körömpörkölt csülökkel
Tárkonyos csirkeraguleves
Mézes-mustáros csirkemell
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Csupacsokis brownie
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Hagymás rostélyos
Péksuli

Péksuli Szabival: így készíts otthon hatmagos kovászolt kenyeret!

hatmagos kenyér
A kelt tésztának lelke van, mondják, és egy jó pék ennek kiváló ismerője. A Mindmegette sorozatában Szabadfi Szabolcs - vagy, ahogy az egész ország ismeri: Szabi, a pék a kenyér és a péksütemények évtizedek során gondosan feltérképezett lelkivilágának legmélyebb titkait osztja meg velünk, hogy soha többé ne kelljen közértben vennünk a pékárut! Most megmutatja, hogy készíthetünk otthon ropogós kovászolt kenyeret.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.