Rakott zöldbab darált hússal
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Hagymás rostélyos
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Epres blondie
Kínai szezámmagos csirke
Tárkonyos csirkeraguleves
Krémes spenótfőzelék
Káposztás tészta egyszerűen
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Finomfőzelék
Tojásos nokedli fejes salátával
Farsangi szalagos fánk
Körömpörkölt csülökkel
Vadas marha
Kapros tökfőzelék virslivel
Klasszikus kuglóf
Babgulyás
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Mákos guba
Péksuli

Szabi, a pék tippjei: így használd a teljes kiőrlésű búzalisztet

Miért lesz olyan tömör a teljes kiőrlésű búzalisztből készült házi kenyér? Hogyan lehetne elérni, hogy kicsit levegősebb legyen? Több kovász? Több élesztő? Hosszabb kelesztési idő? Nos, egyik sem, de szerencsére Szerencsére, Szabadfi Szabi, a pék, erre is tud egy zseniális praktikát - máris mutatjuk, a Péksuli mini következő részében!

Szabadfi Szabolcs, vagy ahogy sokan ismerik, Szabi a pék most azokra a kérdésekre igyekszik válaszolni, amiket ti, kedves Mindmegette olvasók tettetek fel neki. Ebben a részben a teljes kiőrlésű búzaliszt van terítéken.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.