Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Minestrone recept
Minestrone
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Alapételek

Pentelei gombócleves - olvasói recept

A pentelei gombócleves
Megyei napilapok olvasói készítettek el, hagyományos ételeket. A recepteket megtalálhatjátok a Hétköznapok és ünnepek ételei olvasóinktól című szakácskönyvben, és nálunk videóban!

A Mediaworks 14 megyei napilapjának receptversenyére beküldött legjobb receptekből ősszel elkészül a Hétköznapok és ünnepek ételei olvasóinktól című szakácskönyv. A kiadvány a hagyományos előétel, leves, főétel, desszert négyesre épül.

Az album lektora Prohászka Béla, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének alelnöke. Elmondta, rengeteg értékes recept érkezett be, ezekből mindenki profitálhat a konyhában, majd az asztalnál a család, a barátok javára.

A receptek alapján az ételeket mesterszakácsok és -cukrászok főzték, sütötték meg. Tehát aki a könyvben megjelentek szerint készíti el az ételeket, azt a végeredményt kapja, amit a recept ígér, a fénykép mutat. Több olvasó pedig maga alkothatta meg az ételét a szakácskönyv konyháján, és a szakácsok, cukrászok a kóstolás után elismerően szóltak a finomságokról.

A pentelei gombóclevest Szabadkai Istvánné készítette.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.