Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Minestrone recept
Minestrone
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Mákos guba  recept
Mákos guba
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Praktikus

Szedd le a réten, és szárítsd ki: 4 fűszer, amit nem kell megvenned a boltban!

Megyeri Sára
Dzsindzsa, ehető növények nyomában című videósorozatában Megyeri Sára megmutatja nektek, mely vadon termő növényeket érdemes gyűjteni az erdőkben és a mezőkön, majd az is kiderül, hogyan érdemes őket szárítani, hogy aztán elfoglalhassák méltó helyüket a fűszerpolcon.

A Mindmegette.hu szakértőjeként Megyeri Sára mostantól Dzsindzsa, ehető növények nyomában című videósorozatában mutatja meg nektek, mire használhatjátok az erdőn-mezőn, saját kezűleg gyűjtött növényeket.

Barangoljatok vele a Vértesbe, most ugyanis olyan izgalmas növényeket válogatott össze, mint a szurokfű, vagyis az oregánó; a menta; a kígyóhagyma és a csalán. Megmutatja, milyen állapotukban érdemes gyűjteni ezeket a növényeket, majd hogyan száríthatjuk és tárolhatjuk őket, és melyiket, milyen ételbe tehetjük.

MEGYERI SÁRA

"Egész kicsi koromtól kezdve rengeteget kirándultunk, de én a sima túrázást sajnos nem értem - annyi minden van a természetben, hogy valamit mindig szedni kell! A gombázás volt az eredeti szerelem, de a gombák sajnos hisztisek, így lassan átterelődött a figyelmem a többi csodára az erdőkben, és elcsavarták a fejem az ehető növények. A természetnek olyan jó ízlése van, hogy azt mutogatni kéne - én pedig boldogan megteszem! És igyekszem úgy élni, hogy a következő életemben őzike lehessek a Vértesben."

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.