Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Puncstorta  recept
Puncstorta
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Párolt lilakáposzta  recept
Párolt lilakáposzta
Praktikus

Szedd le a réten, és szárítsd ki: 4 fűszer, amit nem kell megvenned a boltban!

Megyeri Sára
Dzsindzsa, ehető növények nyomában című videósorozatában Megyeri Sára megmutatja nektek, mely vadon termő növényeket érdemes gyűjteni az erdőkben és a mezőkön, majd az is kiderül, hogyan érdemes őket szárítani, hogy aztán elfoglalhassák méltó helyüket a fűszerpolcon.

A Mindmegette.hu szakértőjeként Megyeri Sára mostantól Dzsindzsa, ehető növények nyomában című videósorozatában mutatja meg nektek, mire használhatjátok az erdőn-mezőn, saját kezűleg gyűjtött növényeket.

Barangoljatok vele a Vértesbe, most ugyanis olyan izgalmas növényeket válogatott össze, mint a szurokfű, vagyis az oregánó; a menta; a kígyóhagyma és a csalán. Megmutatja, milyen állapotukban érdemes gyűjteni ezeket a növényeket, majd hogyan száríthatjuk és tárolhatjuk őket, és melyiket, milyen ételbe tehetjük.

MEGYERI SÁRA

"Egész kicsi koromtól kezdve rengeteget kirándultunk, de én a sima túrázást sajnos nem értem - annyi minden van a természetben, hogy valamit mindig szedni kell! A gombázás volt az eredeti szerelem, de a gombák sajnos hisztisek, így lassan átterelődött a figyelmem a többi csodára az erdőkben, és elcsavarták a fejem az ehető növények. A természetnek olyan jó ízlése van, hogy azt mutogatni kéne - én pedig boldogan megteszem! És igyekszem úgy élni, hogy a következő életemben őzike lehessek a Vértesben."

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.