Kemény sajtokhoz: A megmaradt parmezán hetekig is eláll majd a hűtőben, és nem fog penészedni sem, ha konyhai papírtörlőbe bugyolálja, és így teszi be a fridzsiderbe. Lehet, hogy egy kicsit keményebb lesz, de így legalább könnyebb lesz lereszelni.
Kevesebb zsír: Mindegy, hogy rántott hal, hús vagy éppen zöldség szerepel a vasárnapi menüben, sokkal finomabb lesz az étel, ha közvetlenül sütés után konyhai papírtörlővel leitatja róla a felesleges zsiradékot. Ettől az íze nem változik, viszont az állaga sokkal jobb lesz.
Sütőforma: Amennyiben a sütőformát nem megfelelően zsírozza, vajazza ki, beleragadhat az étel. Ezt elkerülendő tegyen egy kevés vajat vagy margarint a formába, majd egy papírral egyenletesen oszlassa el a mélyedésekben is. Ha biztosra akar menni, szórjon a formába egy kevés lisztet is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.