A sütés során a hagyma finom, édeskés ízt kap.
Ázsia ízvilágát varázsolja elő.
Minden levesnek üde aromát adnak.
Elegáns kiegészítője a selymes krémleveseknek.
Őszi, sűrű krémlevesekhez adjuk.
Mediterrán alapanyagokhoz illik a legjobban.
Ha zöldséges levesekhez kínáljuk, igazi laktató fogást tálalhatunk.
Igazi kedvenc, a húslevesen kívül talán mindenhez kínálhatjuk.
Ropogós textúrájával kellemes kontrasztban van a krémlevesek állagával.
Legfinomabb a vajon pirított kenyérkocka.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.