Maradékmentő ötletekben szerencsére nincs hiány: a legtöbb háziasszony pontosan tudja, mihez kezdjen a megmaradt étellel. Persze nem mindegy, miről van szó. A krumplipürét többféle módon is hasznosíthatjuk: most egy nagyon egyszerű pogácsa receptet mutatunk, ami tökéletes második fogás egy tartalmas leves után, de tízóraira, uzsonnára is remek.
A recept nagyon egyszerű: a maradék krumplipüré mennyiségétől függően szükség lesz lisztre, kevés vajra (vagy zsírra), sütőporra, íróra és ízlés szerint sóra, borsra, esetleg pirospaprikára.
(Nyitókép: Shutterstock)
Ajánljuk még:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.