Azt tudjuk, hogy egyszerű konyhasót - kémiai becenevén nátrium-kloridot -, az ízek fokozásán túl még rengeteg féle képpen hasznosíthatjuk a konyhában: a fokhagyamaszag-semelgesítéstől kezdve, a felszeletelt alma barnulásának meggátolásán és az villámgyorsan keményre vert tojásfehérjén át, a vágódeszka vegyszermentes tökéletesen tisztára súrolásáig, számos praktika nélkülözhetetlen kelléke. Azt azonban kevesen tudják hogy a tejjel, sőt a tejszínnel is csodát tesz ez a filléres alapanyag - mondjuk máris, hogyan!
A tej és a tejszín élettratamát is megnövelheted, ha a felbontott dobozhoz adsz egy kis csipetnyi sót. Nem kell sok, így az ízén sem üt át, mégis sokkal tovább eláll a hűtőben! És, ha ez nem lenne elég, tejszínhab készítésénél - pont ahogy tojáshabnál - is komoly perceket spórolhatsz meg, ha egy pici sóval indítod a procedúrát!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.