Mézes-mustáros csirkemell
Rakott zöldbab darált hússal
Mákos guba
Hagymás rostélyos
Tárkonyos csirkeraguleves
Dubarry-csirkemell
Kijevi csirkemell rizibizivel
Klasszikus stíriai metélt
Csupacsokis brownie
Vadas marha
Epres blondie
Klasszikus kuglóf
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Körömpörkölt csülökkel
Tojásos nokedli fejes salátával
Farsangi szalagos fánk
Zsemlegombóc
Kapros tökfőzelék virslivel
Krémes spenótfőzelék
Klasszikus grízgaluska leves
Promóció

5 tipp, hogyan dobjunk fel egy hétköznapi szendvicset!

Vénusz
A mindennapi rohanásban hajlamosak vagyunk elfeledkezni a kiegyensúlyozott és változatos étkezésről, amely nem csupán egészségünk megőrzéséhez járul hozzá, hanem ahhoz is elengedhetetlen, hogy közérzetünk jobb legyen és több energiával rendelkezzünk a nap folyamán. Emellett fontos, hogy kellő figyelmet fordítsunk étkezéseinkre, hiszen a reggeli mellett akár egy kellemesen elfogyasztott tízóraival vagy uzsonnával is könnyedén feldobhatjuk mindennapi rutinunkat. Így csokorba szedtük öt kedvenc tippünket a hétköznapok színesítésére.
Válasszunk nem megszokott alapanyagokat!

Próbáljunk ki teljes kiőrlésű kenyereket és péksüteményeket a megszokottak helyett. Kóstoljuk meg gyümölccsel kedvenc szendvicsünket, vagy kipróbálhatunk házilag készített, többnyire gyümölcsök és fűszerek ötvözetéből álló chutney-kat is a változatosság kedvéért.

Legyünk kreatívak!

Készítsünk változatos, margarin alapú szendvicskrémeket, hogy különlegessé tegyük a reggelinket, uzsonnánkat. Újhagymás-tojáskrémes, esetleg zöldségtatárral ízesített szendvics? Mindegyiket érdemes kipróbálni!

Szánjunk időt a tálalásra!

Adjunk magunknak időt egy szép szendvics elkészítésére, a megfelelő alapanyagok kiválasztásától kezdve egészen a szendvicsünk díszítéséig – dekoráljunk bátran friss fűszernövényekkel, apróra vágott szezonális zöldségekkel vagy kényeztessük érzékszerveinket ehető virágokkal. Hiszen sokkal jobb érzés egy ínycsiklandó remekműbe beleharapni, nem igaz?

Álljunk meg pár percre, lassítsunk!

Adjuk meg a módját az étkezésnek, mert megérdemeljük. Tegyünk friss virágot az asztalra, vegyünk elő egy jó könyvet, kapcsoljuk be a kedvenc zenénket és gondoljuk végig a napunkat. Üljünk össze szeretteinkkel, és szakítsunk időt egy jó beszélgetésre, még akkor is, ha csak 10 percünk van, mielőtt munkába indulnánk.

Kényeztessük érzékszerveinket a Vénusz újdonságával!

A Vénusz Kenőmargarin Magvakkal különlegessége, hogy négyféle pirított magot – napraforgómagot, tápláló tökmagot, szezám- és lenmagot – tartalmaz. A természet adta, válogatott és pirított magvak karakteres ízvilágával egyedivé varázsolhatjuk akár a legegyszerűbb étkezéseket is, hiszen a megkent kenyérre elég csupán a kedvenc sajtunkat vagy felvágottunkat tenni, és már kész is az ízletes harapnivaló.

Az ínycsiklandó szendvicsek receptjéért látogasd meg a www.venusz.hu oldalt!

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.