Próbáljunk ki teljes kiőrlésű kenyereket és péksüteményeket a megszokottak helyett. Kóstoljuk meg gyümölccsel kedvenc szendvicsünket, vagy kipróbálhatunk házilag készített, többnyire gyümölcsök és fűszerek ötvözetéből álló chutney-kat is a változatosság kedvéért.
Készítsünk változatos, margarin alapú szendvicskrémeket, hogy különlegessé tegyük a reggelinket, uzsonnánkat. Újhagymás-tojáskrémes, esetleg zöldségtatárral ízesített szendvics? Mindegyiket érdemes kipróbálni!
Adjunk magunknak időt egy szép szendvics elkészítésére, a megfelelő alapanyagok kiválasztásától kezdve egészen a szendvicsünk díszítéséig – dekoráljunk bátran friss fűszernövényekkel, apróra vágott szezonális zöldségekkel vagy kényeztessük érzékszerveinket ehető virágokkal. Hiszen sokkal jobb érzés egy ínycsiklandó remekműbe beleharapni, nem igaz?
Adjuk meg a módját az étkezésnek, mert megérdemeljük. Tegyünk friss virágot az asztalra, vegyünk elő egy jó könyvet, kapcsoljuk be a kedvenc zenénket és gondoljuk végig a napunkat. Üljünk össze szeretteinkkel, és szakítsunk időt egy jó beszélgetésre, még akkor is, ha csak 10 percünk van, mielőtt munkába indulnánk.
A Vénusz Kenőmargarin Magvakkal különlegessége, hogy négyféle pirított magot – napraforgómagot, tápláló tökmagot, szezám- és lenmagot – tartalmaz. A természet adta, válogatott és pirított magvak karakteres ízvilágával egyedivé varázsolhatjuk akár a legegyszerűbb étkezéseket is, hiszen a megkent kenyérre elég csupán a kedvenc sajtunkat vagy felvágottunkat tenni, és már kész is az ízletes harapnivaló.
Az ínycsiklandó szendvicsek receptjéért látogasd meg a www.venusz.hu oldalt!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.