Elkészítés: A tészta alapanyagait összegyúrjuk annyi tejjel, hogy könnyedén nyújtható tészta legyen belőle. Három egyenlő részre elosztjuk, kinyújtjuk, és normál méretű tepsiben közepes lángon egyenként megsütjük őket rózsaszínűre. Hagyjuk kihűlni. Közben a 4 evőkanál lisztet csomómentesre keverjük a tejjel, és takaréklángon sűrűre főzzük. Kihűtjük, majd hozzákeverjük a margarint és a cukrot. Kétfelé osztjuk. Az egyik felébe beleszitáljuk a kakaóport, a másik felébe belereszeljük a citrom héját, és belecsavarjuk a levét. Megkóstoljuk: ha nem elég édes, cukorral pótoljuk.
Összeállítjuk a sütit: alulra kerül egy tésztalap, megkenjük a kakaós krémmel, rá egy újabb tésztalap, ezt megkenjük a citromos krémmel, és befedjük a harmadik lappal. A tetejét bevonjuk a felolvasztott tortabevonóval, és egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.