Elkészítés: Egy méretes serpenyőben az olívaolajon megfonnyasztom a hagymákat, ráteszem a felkockázott csirkemellet és 4 nagy, púpos evőkanál ajvárt. Hagyom összesülni, közben sóval, borssal és mustármaggal ízesítem (de aki szereti a csípőset, chilit vagy Erős Pistát is tehet bele). Miután jól átsült a csirkemell, ráöntöm a kukoricakonzervet levével együtt. Az így létrejött szaftos lében tovább párolom néhány percig.
Köretként én a vajban sült sárga- és/vagy fehérrépát ajánlanám, de egy könnyű saláta (paradicsom, hagyma, uborka, paprika) is igazán jól passzol az ajvárszószos csirkéhez.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.