Előkészítés: A piskótatekercset kihajtogatjuk, megkenjük a lekvárral, visszagöngyöljük, fóliába csomagoljuk, És 1 órát pihentetjük.
Elkészítés: Az őszibarackokat meghámozzuk, félbevágjuk, kimagozzuk, azonnal meglocsoljuk a citromlével, hogy meg ne barnuljanak. A zselatint beáztatjuk 4 evőkanál hideg vízbe, illetve a használati utasítás szerint felpuhítjuk. A túrót szitán vagy krumplinyomón (kétszer) áttörjük, hozzáadjuk a porcukrot, vaníliás cukrot És a rumot. A tejszínt kemény habbá verjük. A zselatint további 4 evőkanál vízzel, mérsékelt tűzön felolvasztjuk. Belekeverünk egyenként 2-3 kanál túrókrémet, majd a kíméletesen, de alaposan a túrókrém egészéhez keverjük, végül több részletben beledolgozzuk a tejszínhabot is. Folpackkal kibélelünk egy kb. 1,2 l őrtartalmú őzgerincformát. A piskótatekercset 16 vékony szeletre vágjuk, 4 szeletet félreteszünk, a többi 3x4 szelettel kibéleljük a forma alját És két hosszanti oldalát. A krém felét a “piskótabélésbe\" simítjuk, magházukkal lefelé belenyomkodunk 8 fél barackot, rásimítjuk a maradék krémet, És befedjük a félretett 4 piskótaszelettel. Visszahajtjuk a fóliaszéleket, És 3 órára hidegre tesszük. Tálaláskor hosszúkás tálra borítjuk az “alagutat”, lehántjuk róla a fóliát, És a maradék 8 fél őszibarackkal, valamint a cseresznyeszemekkel díszítjük. Csak az asztalnál szeleteljük. Külön tálkában további tejszínhabot kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.