Elkészítés: A hagymát megpárolom vajon vagy olívaolajon (vajon finomabb). A meghámozott, magtalanított, felkockázott almát és burgonyát a lábasba teszem, pár percig pirítom, sózom, borsozom, majd felöntöm a levessel, és fedő alatt puhára főzöm. Mikor már szét tudom nyomni a fazék oldalán a burgonyát, akkor hozzáteszem a reszelt sajtot, és addig kevergetem, míg a sajt felolvad. Ez kicsit macerás dolog, ugyanis az olvadó sajt mindenben megkapaszkodik, ráragad. De csak türelem. Mikor a sajt már elolvadt, rúdmixerrel pürésítem az egészet. Tejet és tejszínt keverek hozzá, hogy lágy legyen, és ilyenkor korrigálok mindent, amit akarok: ha túl sűrű, levessel hígítom, valamint a fűszerezést is a szájam íze szerintire igazítom. Jó kis téli leves!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.