Elkészítés: Közepes nagyságú tepsiben elterítjük a karikára vágott hagyma felét. Megsózzuk, meghintjük szerecsendióval és borssal.
Héjastól vékonyra karikázunk 2 kicsumázott, megmosott almát. Erre rászórjuk az apróra vágott savanyú káposzta felét, majd sorban egymás mellé elhelyezzük a megsózott, borsozott, kevés lisztbe mártott, félbevágott csirkecombokat.
Erre a megmaradt hagymakarikákat és a felszeletelt 2 almát, illetve a maradék káposztát. (Fontos a sorrend!) Az 5. szeletelt almával beborítjuk, és reszelt
sajttal meghintjük. Az olajjal, a zúzott fokhagymával és a sóval elkevert tejfölt rálocsoljuk.
Alufóliával befedve előmelegített forró sütőbe toljuk, és 1 órán keresztül közepes lángon pároljuk. Végül a fóliát levéve pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.