Elkészítés: Jól verjük fel a tojásokat, majd keverjük el narancslével, tejjel vagy joghurttal. Egy másik tálban keverjük el a lisztet a sütőporral és a csipetnyi sóval, majd adjuk hozzá a tojásos keveréket és az előzőleg kinyomkodott almát.
Forró olajban süssük ki. Kanállal adagoljuk a masszát az olajba, majd a kanállal lapogassuk is le a palacsintákat sütés közben, hogy ne legyenek túl vastagok. Mindkét oldalán aranybarnára sütjük, majd papírtörlővel vagy szalvétával borított tányérra szedjük. Egyszerre ne tegyünk túl sokat a serpenyőbe, mert kihűlt olajban nehezebben tudjuk megsütni palacsintáinkat.
Tálalhatjuk porcukorral, fahájas porcukorral, bármilyen lekvárral, de csokoládéreszelékkel is díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.