Elkészítés: Egy nagy tepsit alufóliával kibélelünk, 1 kg almát meghámozunk, s a tepsi aljára szeletejük. 6 tojásfehérjét felverünk habnak. A cukrot, a vizet, a 6 tojás sárgáját kikeverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. A tojásfehérjéből készült habot óvatosan belekeverjük. Kétfelé veszzük a masszát, egyik felébe 2 evőkanál kakaóport teszünk, és az almára öntjük, majd pedig a sárga tésztát is ráöntjük. Megsütjük, még melegen kiöntjük, és levesszük róla az alufóliát.
A vaníliás pudingot 3 dl tejben felfőzünk. 20 dkg margarint 20 dkg porcukorral kikeverünk, majd miután a puding kihűlt, azzal is elkeverjük. A krémet rákenjük az almás tésztára (alul tészta, alma, majd rá a krém), olvasztott csokoládéval vonjuk be.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.