Elkészítés: A reszelt almát először a fahéjjal keverem össze - mivel én nagyon szeretem a fahéjat, 1 evőkanállal szoktam beletenni. A 4 egész tojást és a 27 dkg cukrot robotgéppel habosra kikeverem. A fahéjas almához felváltva adom a tojásos-cukros masszát és a sütőporos lisztet. Ezt már csak fakanállal keverem ki. Miután összeállt a tészta, kivajazott-kilisztezett tepsibe öntöm, és előmelegített sütőbe tolom. Közepes hőmérsékleten sütöm, úgy. 40-60 percig. A végén tűpróbával ellenőrzöm, hogy megsült-e.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.