Előkészítés: A rizst megmossuk, és a tejjel együtt feltesszük főni. Belekeverjük a citrom héját, 1 mokkáskanál fahéjat, és folyamatosan kevergetve puhára főzzük. Hűlni hagyjuk.
Elkészítés: Az almát meghámozzuk, magházát kivágjuk, és a húsát kb. 1 cm-es kockákra vágjuk. Tálba rakjuk, megcsepegtetjük a citrom levével, hozzákeverjük a mézet, 1 mokkáskanál fahéjat, és lassú tűzön kb. 5 percig pároljuk. Hűlni hagyjuk. A tökmagot zsiradék nélkül megpirítjuk egy serpenyőben, tálra borítjuk, és hűlni hagyjuk. A tejszínt kemény habbá verjük, és a tejberizshez keverjük. Rétegezve az almakompóttal négy kehelybe szétosztjuk, és megszórjuk a tökmaggal. Tálalásig hűtőbe tesszük, tálaláskor megszórjuk kevés fahéjjal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.