Előkészítés: Az almát meghámozzuk, magházát kivájjuk, szeletekre vágjuk.
Elkészítés: Az almaszeleteket összekeverjük 2 dl vízzel, a cukor felével, és lassú tűzön addig forraljuk, amíg besűrűsödik (kb. 1 óra). Időnként közben megkeverjük, és leszedjük a habját. Összekeverjük a gyümölcszseléport a maradék cukorral. Belekeverjük a gyümölcsbe, és addig főzzük, amíg a cukor felolvad. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, rásimítjuk a zselés keveréket kb. 1 cm vastagon, és egy éjszakán át állni hagyjuk. Fogyasztás előtt megszórjuk porcukorral, és egyforma darabokra kockázzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.