Elkészítés: Válaszd szét a tojásokat. A sárgájához add hozzá a lisztet, a sütőport és a tejet. A fehérjét verd kemény habbá a sóval. Utána óvatosan forgasd a habot a tésztába, így az már kész is.
A palacsintasütőt melegítsd fel, majd önts bele egy kissebb merőkanálnyit a tésztából. Közepes lángon addig süsd, amíg aranybarnás lesz az alja, majd fordítsd meg. És kész is.
Juharsziruppal, csokiöntettel, édes lekvárral tálald, mivel nincs benne cukor. De sós feltéttel is finom.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.