Elkészítés: Olajon megfonnyasztjuk a kockára vágott hagymát. A tűzről levéve hozzáadjuk az apróra vagdalt ananászt, a tejfölt, a tojássárgáját, a sót, a borsot, a vágott petrezselymet és 3-4 evőkanál zsemlemorzsát. Masszává dolgozzuk.
A csirkemellet sózzuk, borsozzuk. Majd forró olajon hirtelen átsütjük. Aztán olajjal kikent tepsibe tesszük. Beborítjuk az ananászos masszával.
Előmelegített sütőben megsütjük.
Burgonyakrokettel vagy sült burgonyatallérral tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.