Elkészítés: 2 evőkanál olajon megdinszteljük az apróra vágott fokhagymát. Amint illata kezd lenni, hozzáadjuk a csíkokra vágott húst, fehéredésig pároljuk, majd felöntjük kb. 1 dl vízzel. Félpuhára főzzük, majd hozzáadjuk az apróra vágott ananászt és uborkát, sót, cukrot, ketchupot, ételízesítőt, és készre pároljuk. Végén hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és paradicsomot, még 3 percig főzük. Végül felöntjük a liszttel elkevert vízzel, és még egyet rottyantunk rajta. Párolt rizzsel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.