Elkészítés: Az ananászt megtisztítjuk, középső kemény részét kivágjuk, majd kisebb darabokra szedjük. A kiviket meghámozzuk és kockára vágjuk.
A rizst átválogatjuk, megmossuk, és a tejben puhára főzzük gyakori kevergetéssel. Amikor elkészült, levesszük a tűzről, ízlés szerint cukrozzuk, és belekeverjük a gyümölcsdarabok 3/4 részét. Ezt követően vizezett vagy fóliával kibélelt formába töltjük és kihűtjük.
A kihűlt rizst tálaláskor tányérra borítjuk, megszórjuk a maradék
gyümölccsel, és díszítjuk a porcukorral kemény habbá vert tejszínnel. Kinálhatjuk csoki-vanília öntettel, fagylalttal is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.