Előkészítés: Az almát meghámozzuk, négybe vágjuk, magházát kiemeljük, húsát kisebb darabokra vágjuk. A citromot alaposan megmossuk, héját lereszeljük, levét kinyomjuk.
Elkészítés: Az almát összekeverjük a citromhéjjal, a gyömbérrel és a cukorral. Kevés vizet öntünk rá (épp csak ellepje), és kb. 10 percig főzzük, amíg az almák megpuhulnak, de nem esnek szét. Hozzáadjuk a mazsolát, a citromlével ízesítjük, és hidegen kínáljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 512 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.