Elkészítés: Fogtam egy mély tálat és beleöntöttem 22 dkg lisztet, 6 dkg cukrot, 12 dkg puha vajat, 1 csipet sót, és 2 evőkanál baracklekvárt. Összegyúrtam a hozzávalókat. Kivajaztam a kerek kerámia tortaformát, majd kinyújtottam a tésztát. Egy villával megnyomkodtam a tészta szélét (így szép, csíkos lett), majd konyhakéssel 8 egyenlő cikkelyre vágtam. Végül villával minden cikkelyt megszurkáltam (hogy ne púposodjon majd fel), aztán előmelegített sütőben 25 perc alatt megsütöttem. Megvártam, amíg picit kihűl, és porcukorral megszórva tálaltam.
Figyelem! A tésztának nem kell megbarnulnia, csak nagyon picit!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.