A palacsinta tészta hozzávalóit a szokásos módon selymesre kikeverjük. Állni hagyjuk 1órán keresztül hiszen sűrűsödni fog. Ezért ha kíván némi folyadékot adhatunk hozzá tejet vagy szódavízet. Először 1 teáskanál olajat tegyünk a palacsinta sütőbe, hogy könnyedén feljöjjön majd a tészta. Utána már nem szükséges olajat használni hiszen van a tésztába. Ebből az adagbol 30-40 db palacsinta lesz kb." Attól függ ki milyen vastagságra hagyja. A kovásztól a palacsinta tesztája igazán könnyed lesz, ízre, finom.Szeretettel ajánlom, hogy probálják ki, aki még nem tette volna meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.