Elkészítése: A sütőt már most kapcsoljuk be, hogy meleg legyen. Az édes pezsgőt tegyük a hűtőbe, hogy az pedig jéghideg legyen! A törpeharcsát megtisztítjuk, majd forrásban levő vízbe mártjuk. Pár másodpercig benne hagyjuk, majd kivéve lenyúzzuk a bőrét (könnyen lejön). Az előkészített halat finoman besózzuk, finoman megborsozzuk (ne legyen sok!), és megszórjuk a Knorr Rafinériával. A halakat egy tepsibe helyezzük. Alájuk kevés olajat és a muskotályos édes pezsgőt öntünk. Befóliázzuk a tepsit, és a már meleg sütőbe toljuk, megpároljuk (ennek ideje a halak nagyságától függ). A kész ételhez párolt rizs illik, tejszínes gombamártással.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.