Elkészítés: A paradicsomok bőrét keresztben bemetszem, és pár másodpercre forrásban lévő vízbe dobom, majd kiveszem, és jeges vízbe mártom. Lehúzom a héját, és karikára szeletelem. Egy tűzálló tálat kikenek vajjal, belehelyezem a halfilé felét, fűszerezem sóval, borssal. A következő réteg a zúzott fokhagymával ízesített paraj és utána a paradicsomszeletek. Az utolsó réteg a fűszerezett halfilé maradéka. A Knorr Sajtszósz Rafinériát elkészítem a tejjel, a halra öntöm, a tetejére morzsolok 2 dkg vajat. 200 fokos, előmelegített sütőben addig sütöm, míg szép aranyszínű lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.