Elkészítés: A galuska vizét feltesszük forrni. A lisztből, a kinyomkodott spenótból, a tojásból és a tejből enyhén sós galuskatésztát keverünk, ha kell, hideg vizet adunk hozzá. Reszelt szerecsendióval ízesítjük és a lobogó sós vízbe szaggatjuk, majd megfőzzük. Ezalatt elkészítjük a mártást: egy kis serpenyőben az olajon megpirítjuk a vékonyra szelt gombát, felöntjük az 5 dl hideg vízzel elkevert KNORR Vadas Rafinériával. Felforraljuk, kevergetve 2 percig főzzük. A megfőtt nokedlit leszűrjük, a gombás szószt rákanalazzuk, végül megszórjuk a füstölt reszelt sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.