Elkészítés: A galuska vizét feltesszük forrni. A lisztből, a kinyomkodott spenótból, a tojásból és a tejből enyhén sós galuskatésztát keverünk, ha kell, hideg vizet adunk hozzá. Reszelt szerecsendióval ízesítjük és a lobogó sós vízbe szaggatjuk, majd megfőzzük. Ezalatt elkészítjük a mártást: egy kis serpenyőben az olajon megpirítjuk a vékonyra szelt gombát, felöntjük az 5 dl hideg vízzel elkevert KNORR Vadas Rafinériával. Felforraljuk, kevergetve 2 percig főzzük. A megfőtt nokedlit leszűrjük, a gombás szószt rákanalazzuk, végül megszórjuk a füstölt reszelt sajttal.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.