Elkészítés: Olívaolajon megdinsztelünk egy fej összevágott vöröshagymát, majd rányomunk két vagy három gerezd fokhagymát, ezután rátesszük a spenótot. Addig kevergetjük, amíg felenged. Öntünk rá egy kis főzőtejszínt, és megbolondítjuk KNORR Sajtszósz Rafinériával, majd beletesszük a maradék tejszínt is. Szórjunk bele reszelt sajtot, egy kis őrölt borssal, sóval ízesítsük, ha szükséges. Mindeközben kifőzzük a tésztát. Tálaláskor egy kis reszelt sajot szórunk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.