Elkészítés: A fogasfiléket sóval, borssal, reszelt gyömbérrel és citromlével ízesítjük, majd baconszeletekbe csavarjuk. Az előkészített fogasszeleteket olajjal kikent sütőtepsibe tesszük, majd forró sütőben ropogós, pirosra sütjük.
Közben felhevített vajon megfuttatjuk a zúzott fokhagymát, rátesszük a kukoricát és a leforrázott, jól lecsepegtetett leveles parajt. Sóval, borssal ízesítjük, tejszínnel felöntjük, és gyorsan készre pároljuk.
Tálaláskor a kukoricás-parajos köretet a tányér közepére halmozzuk, minden tányérra két-két szalonnás fogasfilét teszünk. Paradicsommal, zöldcitrommal és metélőhagymával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.