Elkészítése: Először elkészítjük a tejmártást (besamel): 6 dkg lisztet, 7 dkg vajat, 4 dl tejet, sót, cayenne-i bors-t összedolgozunk a következőképpen: teflon bevonatú edényben felolvasztjuk a vajat, felhevítjük benne a lisztet. Habverővel kevergetve felengedjük forró tejjel. Sót, cayenne-i bors-t teszünk bele, és állandóan kevergetve kiforraljuk.
A főtt halhúst apró kockákra vágjuk, és a vaj felével áthevítve, hozzáadjuk a tejmártáshoz. A Knorr Rafinériát elkeverjük a tejföllel, a tojássárgájával, sóval, borssal, reszelt szerecsendióval fűszerezzük. Meghintjük vágott petrezselyemzölddel, és ezzel a töltelékkel megtöltjük a vajazott réteslapot. Felcsavarjuk, vajjal a tetejét is megkenjük. Forró sütőben aranysárgára sütjük. Kissé ferdén darabolva forrón tálaljuk. Külön tálkában ketchuppal ízesített majonézmártást adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.