Elkészítés:
Egy liter vizet egy 3 literes fazékban felforralunk, és feloldjuk benne a leveskockákat. Miközben habverővel folyamatosan keverjük, lassan hozzáadjuk a kukoricadarát, és állandó kavarás mellett 10-15 percig főzzük. A végén hozzáadjuk a grízt és pár percig azzal is kavarjuk. Félrehúzva kicsit lehűtjük, amíg megdermed. Olajos kanállal galuskákat szaggatunk belőle egy kivajazott jénaiba, majd megszórjuk reszelt parmezánnal és sütőben kb. 5 perc alatt szép pirosra sütjük. Forrón tálaljuk. Gazdagíthatjuk sültszalonnával, és tálaláskor adhatunk mellé egy kevés tejfölt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.