Előkészítés: Az aszalt szilvát átmossuk, és egy éjszakára langyos vízbe beáztatjuk.
Elkészítés: A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, ízlés szerint megszórjuk sóval, borssal és szerecsendióval. A kétféle szalonnából összesen 4 szeletet (2 ilyen, 2 olyan) felváltva egymás mellé fektetünk, hogy kissé fedjék egymást. Erre tesszük a húst, majd az egyik végébe felsorakoztatunk néhány szem (kb. 5-6) kimagozott szilvát. Az egészet feltekerjük. A tepsibe beleszórjuk a kiló sót és erre fektetjük a húsroládokat. Előmelegített sütőben kb. másfél óra alatt pirosra megsütjük. Burgonyapürével és birsalmakompóttal, valamint egy kis rosé borral isteni vacsora.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.