Elkészítés:
1.) A tészta hozzávalóit a kenyérsütő gépbe tesszük, megdagasztjuk és duplájára kelesztjük.
2.) A zacskós rizst 10 perc alatt puhára főzzük, lecsepegtetjük, kihűtjük és összedolgozzuk a többi töltelék-hozzávalóval.
3.) A megkelt tésztát lisztezett deszkán 1 cm vastagra nyújtjuk és 10 X 10 cm-es négyzetekre vágjuk.
4.) Minden négyzet közepébe egy evőkanálnyi tölteléket teszünk, majd a tészta négy sarkát egymásra hajtjuk. (Nagyon jó állagú a tészta, így a csücskök összetapadnak, de ha mégsem, akkor vízbe áztatott fogpiszkálóval összetűzzük őket. Ezt majd tálalás előtt kihúzgáljuk belőlük.)
5.) A batyukat sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, megkenjük felvert tojással, és előmelegített sütőben 180 fokon pirosra sütjük őket. Porcukorral megszórva, lekvárral vagy anélkül tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.